Studentenvoorzieningen

Stuvo

Stuvo is jouw buddy voor een geslaagd studentenleven! De dienst Studenten- voorzieningen helpt jou bij al jouw vragen rond

  • Centen voor studenten
  • Veerkrachtig studeren
  • Vervoer
  • Op kot gaan

Zit je met wat zorgen en zoek je een luisterend oor? De studentenbegeleiders staan voor je klaar, gratis en met beroepsgeheim.

Eerder zin om wat plezier te hebben op en rond jouw campus? Stuvo organiseert een heleboel sportieve en culturele activiteiten voor jou. Je kan ook zelf iets organiseren en hiervoor korting vragen.

Meer info kan je altijd vragen aan stuvo@thomasmore.be

Zorgcoördinatie

Studeren op maat

zorgcoördinatie

Om iedereen evenveel kansen te geven op een succesvolle studie, kunnen sommige studenten faciliteiten krijgen voor hun lessen, stages of examens. We denken daarbij aan topsporters, studenten met een leerstoornis of een functiebeperking, kunstenaars, anderstaligen en student-ondernemers. We bekijken per student wat er nodig en mogelijk is.

Je contactpersoon is de zorgcoördinator van je opleiding. Hij of zij nodigt je uit voor een kort gesprek. Jij weet uiteindelijk het best welke hulpmiddelen of aanpassingen je nodig hebt. Op basis daarvan werken we een plan uit en sturen we dat desnoods bij tijdens je opleiding.

De procedure en de voorwaarden verschillen naargelang de reden waarvoor je een faciliteit aanvraagt. Als je meer informatie wil, of als je een melding wilt maken, dan kan je op de pagina van je opleiding de contactgegevens van de zorgcoördinator vinden.

Meer info: Studeren op maat

Studentenvereniging

EMT

Wij zijn EMT, de Geelse studentenvereniging die de studenten van de unit technologie aan Thomas More Kempen vertegenwoordigt. We zijn een actieve groep studenten die zich inzet voor een aangename sfeer in en rond de campus.

EMT staat vooral gekend om zijn TD’s, maar wij zijn veel meer. Wij proberen ervoor te zorgen dat al onze leden met plezier kunnen terugkijken op hun studententijd. Dit doen we door verschillende activiteiten te organiseren (TD’s, cantussen, café-avonden, sport- en cultuuruitstappen...) en elkaar te ondersteunen in de studies.

Indien je graag wil opgenomen worden in het echte studentenleven raden wij je aan om je te laten ‘dopen’ bij ons. Dit is niet verplicht wanneer je een Atomoskaart koopt, maar dit geeft je studentenleven een grote boost. Je smeedt vriendschappen voor het leven, je kan bij iedereen terecht met vragen over je studie, kot.. en je krijgt toegang tot het professionele netwerk dat EMT doorheen de jaren heeft opgebouwd.

Indien je benieuwd bent naar wie wij zijn kan je ons altijd terug vinden op:

Ut vivat, crescat et floreat EMT!

EMT