Werken en Studeren

Application Development

Interesse om je te heroriënteren of wil je nog een extra diploma halen, maar wil je toch graag blijven werken? Dan is het traject Werken en Studeren (WES) iets voor jou. Het WES-traject Application Development zorgt ervoor dat je op vier jaar tijd een bachelor Toegepaste Informatica kan behalen. Door een mix van les- en praktijkmomenten leren we je in een wip de laatste trends op vlak van software en application development.

Elk jaar bestaat uit vier modules van zes lesweken. Tijdens elke module worden twee vakken aangeboden en na elke module volgt een examenperiode als afsluiting. Je volgt enkel op vrijdag les, de overige dagen blijf je aan de slag bij je werkgever.

Binnen het traject kom je in aanraking met verschillende programmeertalen zoals Python, Java, PHP, .NET, Angular en React. Ook geven we je een goede kennis mee van de andere domeinen in IT zoals netwerken of smart devices.

Na je opleiding kan je alle kanten uit. Je kan quasi onmiddelijk aan de slag als developper bij een van de talloze IT bedrijven in Vlaanderen.

Wil je graag meer weten over deze afstudeerrichting? Kijk dan hier voor meer info.

over ons